History
Icon-add-to-playlist Icon-download Icon-drawer-up
Share this ... ×
...
By ...
Embed:
Copy
Rss
Klocksnack - Tillsammans med Nymans Ur 1851
En podcast om klockor
Category: Gadgets
Location:
Followers (27)
Currently following. Unfollow
Image_nophoto Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Image_nophoto Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Image_nophoto Picture?width=25&height=25 Image_nophoto Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Image_nophoto Image_nophoto Image_nophoto Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25
by Lejon Media
x
take it with you
Iphone5s_trans go mobile with PodOmatic's new iPhone app.
don't have an iPhone? no problem »
x
loading results... Loader
loading results... Loader
x
No results found.
December 21, 2016 07:00 PM PST

I detta säsongavslut för podden har Viggo och Denke samlat på sig en rad frågor från lyssnare. Favoritköpen under året, bästa klockinvesteringarna, det gångna årets flippar och floppar och mycket mer diskuteras.

November 07, 2016 07:00 PM PST

Denke snackar mode och klockor med Per Nilsson, chefredaktör för herrmodetidningen King. Vad är hett? Vad är rätt? Per får även stå till svars för de klockmodeller han valde till sin modebok "Snyggt" från 2001.

October 17, 2016 03:00 PM PDT

Quartz - Viggo och Denke snackar quartz-klockor. För- och nackdelar, bra eller dåligt, coolt eller trist? Här reder vi ut allt.

September 26, 2016 09:00 PM PDT

Avsnitt 8. Watchout. I detta avsnitt blir det snack om klocktidningen Watchout Magazine. Fotografen Johan Annerfelt, som fotat massor med klockor genom åren och även det senaste numret av tidningen, gästar podden. Även Olof Larsson, ägare av Nymans Ur 1851, tittar förbi och pratar om Watchout och mycket annat intressant.

August 31, 2016 10:00 PM PDT

Avsnitt 7. Ett avsnitt med "hård ton och tuffa tag" när Viggo och Denke gör topplistor, reder ut begreppet OWG och har historiestund. Det hettar till rejält när den optimala storleken på Rolex Day-Date diskuteras.

July 20, 2016 09:16 AM PDT

Avsnitt 6. I detta sommaravsnitt pratar Denke och Viggo klockor och klocksamlande i allmänhet. Favorit märken, favoritmodeller, yrkesspecifika klockor och mycket annat.

June 30, 2016 03:27 PM PDT

Avsnitt 5 - Damur. I detta avsnitt pratar Viggo och Denke om damur. Med på plats finns Britta Rossander - känd klockjournalist - som sitter inne på en hel del spännande historier om klockbranschen. Med finns också Melissa Schille och Nina Neumann från Nymans Ur som är med och delar sina tankar och åsikter.

June 07, 2016 11:20 PM PDT

Avsnitt 4 - Vintage. Viggo och Denke har i detta avsnitt med sig tre gäster. Georgios Batselas från Kaplans Auktioner, NiklasArvid från forumet och Gummo från forumet som pratar om vintage klockor. Med andra ord, äldre klockor. Diskussioner, tips och många åsikter ventileras.

May 16, 2016 03:00 PM PDT

En nischad podcast för den inbitne. Podden djupdyker i klockornas värld och allt som hör därtill. Historia, senaste nytt, frågor och svar, intervjuer och tips på skötsel och vård. Prisvärda klockor, dyra klockor, exklusiva klockor och riktiga rariteter diskuteras av våra experter.
Häng med på en resa in i en värld av något som är mer än bara en tidsvisare.

I avsnitt 3, som passande nog släpps den 17:e maj, pratar vi Svensk klockdesign och dess historia. Denke och Viggo intervjuar Felix Formark från Sjöö Sandström som berättar om företagets historia. Bland annat avslöjar Felix sina favoritmodeller och Denke har historiestund om det svenska klockmärket Ronex.

April 22, 2016 01:43 AM PDT

En nischad podcast för den inbitne. Podden djupdyker i klockornas värld och allt som hör därtill. Historia, senaste nytt, frågor och svar, intervjuer och tips på skötsel och vård. Prisvärda klockor, dyra klockor, exklusiva klockor och riktiga rariteter diskuteras av våra experter.
Häng med på en resa in i en värld av något som är mer än bara en tidsvisare.

I avsnitt 2 snackar Denke från Klocksnack och Viggo från Nymans Ur 1851 om utesäsongen. Hur sköter man sin klocka, och hur pass mycket kan man använda den? Det blir också historiestund och svar på frågor från urmakaren Henrik.

loading more... Loader
 
x

take it with you


Iphone_trans Listening to podcasts on your mobile devices is extremely convenient -- and it's what makes the podcasting medium so powerful.

You can take your favorite shows and mixes with you anywhere, but to do so requires some quick and simple steps.

Let's walk you through that process together.
step 1:


Click the "Subscribe With iTunes" link in the page's sidebar:

Subscribe_with_itunes

This will require that you have the iTunes software on your computer.

(You can download iTunes here.)
step 2:
Itunes_ss

Now that you've subscribed to the podcast on iTunes, the feed will display in your "Podcasts" section on the left navigation bar.

Click there and you'll see the show displayed in the iTunes browser.

You can "get all" to download all available episodes or just individual episodes.
step 3:


Plug your mobile device (iPhone, iPad, iPod) into your computer with the Dock Connector cable, and click the device in iTunes's left navigation bar.

Itunes_ss2

Once you have your device highlighted, click "Podcasts" in the top navigation bar and sync the podcasts you want on your device. Click "apply" and the episodes you have downloaded on your iTunes software will sync with your device.
that's it!

The beauty of this process is that now, every new episode of your subscribed podcasts will automatically sync to your device every time you plug it in and open iTunes. You can now take your favorite shows with you everywhere you go.

Enjoy!
done!
x

share this podcast


Email a friend about this podcast
x

subscribe to this podcast

Rss-icon RSS
Itunes-icon iTunes